Renata Gillibrand nestala je prije šest dana, njena majka moli za pomoć u pronalasku

Vlatka Vončina / Facebook

Renata Gillibrand nestala je 12. ožujka kad se s adrese prebivališta u Prekopakri udaljila u nepoznatom pravcu. Rođena je 1975. godine te živi u Prekopakri.

U trenutku nestanka je bila odjevena u crnu jaknu, plave traperice i sive tenisice. Renata je visoka 165 cm, smeđe kose i očiju. Njena majka Marija Glumbić moli za pomoć u pronalasku.

“Dragi moji, prošla je i šesta noć, i to svježa noć, mojeg Anđela Renate Gillibrand NEMA, taj osjećaj mo steže grudi i utrobu, molim vas širite dalje i po Zagrebu. Molite se jako svi i ujedinimo u molitvi. Renata je predivna i jako vezana za nas, jer je prošla pakao sa bivšim mužem Raig Gillibrandom, pa vas molim , ako tko nešto primjeti neka javi policiji ili nama. Volim vas sve i gubim snagu i razum, Boze čuvaj nas i daj snage mome muzu i meni, ne možemo nikuda, i jako reagiram na svaki šum.

Čujem ju čim zadrijemam “majčice” tako me zvala, a onda neka čudna tišina, mi steže utrobu. Božji blagoslov želim njoj i svima vama, koji brinete i molite za Renatu”.



“Renata je studirala u Hamburgu, germanistiku, novinarstvo , politologiju i magustrirala je, pozna ju i sportski novinar Drago Ćosić, prenosila je Wimbledon, Roland Garros i Australian Open. Ali to je bilo davno, radila je u Londonu u Shellu i tenis je bio sporedan. Pozdrav i hvala puno”, prenosi Dnevno.hr.

Komentari