Renato Petek: Vidim da u HDZ-u ima više onih koji poslije Bandića žele biti Bandić, posljednji je Davor Filipović

Damjan Tadic / CROPIX

“Vidim da u HDZ-u ima više onih koji poslije Bandića žele biti Bandić. HDZ ili njihovi slobodni strijelci gotovo svakodnevno plasiraju nova imena potencijalnih gradonačelnika Zagreba. Najnoviji “kandidat” je Davor Filipović”, napisao je predsjednik Kluba nezavisnih zastupnika u zagrebačkoj Gradskoj skupštini Renato Petek na svom Facebook profilu. 

Petek je naglasio da je to isti onaj Filipović koji je na sjednici podigao ruku za ključan, 26 glas za novo zaduženje Grada Zagreba od 350 milijuna kuna.

“Dva je dana prije sjednice kroz medije upućivao poruke o potrebnom radikalnom zaokretu u fiskalnoj politici Grada, ‘svađao’ se putem medija sa Bandićem. ‘Radikalan zaokret’ vrijedi samo za medijske istupe i javnost?”, pita se Petek i nastavlja:

“HDZ je na jučer završenoj sjednici Gradske skupštine poslušno dizao ruke za sve što je Bandiću važno. Odbili su tako i prijedloge našeg Kluba nezavisnih da Holding zastupnicima podastre izvještaj o rasprodaji odmarališta uz Jadransku obalu, da dobijemo izvještaje Grada o poslovanju s Pripuzovim tvrtkama s otpadom, da se podnese izvještaj o (ne)održavanju sustava odvodnje, što je predložio Klub lijevog bloka. Na kraju sjednice je zastupnik Herman u medijskom istupu priznao da se suradnja s Bandićem nastavlja..”, zaključuje Petek.



Vidim da u HDZ-u ima više onih koji poslije Bandića žele biti Bandić. HDZ ili njihovi slobodni strijelci gotovo…

Gepostet von Renato Petek am Dienstag, 15. September 2020

 

 

Komentari