RIJEKOM ODJEKNULA EKSPLOZIJA! Iza građana je dramatična noć: Uhićeni bombaši, oglasio se i ministar Božinović

Nikša Stipanićev/Cropix

Danas oko 00,30 sati u blizini upravne zgrade poslovnog subjekta kod trgovačkog centra na Pećinama u Rijeci došlo je do aktiviranja nepoznate eksplozivne naprave.

Ozlijeđenih osoba nije bilo, javlja policija.

Neposredno prije navedenog događaja, oko ponoći, policijski službenici Policijske uprave primorsko – goranske su ispred trgovačkog centra na području Kostrene zatekli njemačkog i hrvatskog državljanina koji su tamo ostavili eksplozivnu napravu. Navedene osobe su uhićene i privedene u policijsku postaju.

Osumnjičenici su imali i treću napravu, a sve se dovodi u svezu s eksplozijom od 21. svibnja na području trgovačkog centra na Vežici u Rijeci.



Očevid navedenih događaja je u tijeku, kao i kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve činjenice i okolnosti, prenosi Dnevno.hr.

Policiji je na uspješnoj akciji čestitao i ministar Davor Božinović.

“Čestitam policiji na profesionalnom i učinkovitom radu u otkrivanju i uhićenju osoba koje se dovode u vezu sa serijom postavljenih eksplozivnih naprava na području Rijeke. Njihova predanost u radu jamac je sigurnosti građana i zaštite javnog reda i mira”.

Komentari