S PIŠTOLJOM UPAO U ZAGREBAČKU ŠKOLU! Poznato što je bio okidač za ovakav čin: ‘Vidjet ćete vi svog Boga!’

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

U srijedu oko 15 sati došlo je do incidenta u jednog zagrebačkoj srednjoj strukovnoj školi, kada se tamo pojavio muškarac odjeven u službenu zaštitarsku uniformu, s pištoljem u futroli.

Naime, tu školu pohađa njegov maloljetni sin, a muškarac je nervozno tražio razgovor s razrednicom, no to nije bilo moguće jer je nastava još bila u tijeku.

To mu se nije svidjelo pa je navodno u prostorijama škole izustio: “E vidjet ćete vi Boga svoga”.

Iz škole je izašao nakon sedam minuta te otišao do kombija s oznakama firme za koju radu, a tamo su ga čekala dvojica kolega.



Sin mu se bojao zbog prijetnji jedne učenice
Škola je o svemu obavijestila policiju pa je muškarac uhićen na adresi stanovanja. Noć je proveo na policiji, a kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, okidač za njegov posjet školi uslijedio je nakon što mu se sin navodno požalio da mu je jedna školska kolegica rekla da će ga prebiti.

Strah koji je osjetio zaštitarev sin u tom trenutku, privedeni muškarac opravdava, među ostalim, tvrdnjom “da ta djevojčica trenira borilačke vještine i da se zato njegov mali boji”.

Iz PU zagrebačke su rekli da su u četvrtak imali postupanje te da je kriminalističko istraživanje nad jednom uhićenom osobom u tijeku. Muškarac bi mogao biti kazneno prijavljen za prijetnje smrću jer su “izvagali” cjelokupno njegovo ponašanje i težinu izrečenih misli, a po dovršetku istraživanja i pretresa doma bit će predan pritvorskom nadzorniku.

Komentari