Sačić ogorčen! Objavio snimku koja ga je posebno zgrozila: ‘Bando protuobiteljska, ugrožavate nas’

Foto: Damjan Tadic/Cropix

Umirovljeni general i saborski zastupnik Hrvatskih suverenista Željko Sačić ogorčen je stanjem u Zagrebu.

Čini se da i njega smeta što u pojedinim naseljima smeća ima i kraj kontejnera.

Sačić je na svom Facebook profilu objavio snimku scene koja ga je posebno razljutila.

Sačić objavio snimku vepra u Prečkom
Na snimci se može vidjeti kako u Preškom vepar kopa po odloženom otpadu.



“Bando nesposobna, štetočinska, protuhrvatska, protuvjerska i protuobiteljska, necivilizirana. Odstupite. Ugrožavate živote svih nas građana grada Zagreba i drugih dobronamjernika. Policija, Dorh, što čekate? Pa ovo nemarno i opasno (ne) ponašanje takozvane zagrebačke vlasti, TT-ejca, je kazneno pravno opisano kao kazneno djelo. Vepar u Prečkom, na ispaši”, piše Sačić.

Snimka je navodno nastala rano jutros, no to je nemoguće potvrditi. I ranije su zabilježeni povremeni dolasci divljih životinja na rubne dijelove grada.

 

Tomašević: Nemojte ih hraniti
U lipnju su divlje svinje uočili stanovnici Španskog, a došle su i do bolnice u Jankomiru. Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević rada je rekao kako je divljih svinja u Zagrebu bilo i ranije te da to nije ništa neobično ni za druge europske metropole.

“S lovačkim udrugama radimo kontrolu populacije. Ova zima je bila toplija, veća je populacija divljih svinja, ali ne bi trebalo biti većih problema”, kaže gradonačelnik koji smatra kako divlje svinje sigurno ne bi s Medvednice došle do Prečkog zbog kontejnera s hranom.

Na pitanje što da rade građani kad na ulici sretnu divlju svinju, gradonačelnik je odgovorio:

 

“Ne treba ih hraniti ni prilaziti im, ali nikakvih agresivnih incidenata s njima dosad nije bilo. U svakom slučaju, nemojte ih hraniti.”

 

Komentari