Šef Ryanaira dao zeleno svjetlo: Putnici će moći pristupiti putovanjima na način kao nikad prije

Ilustracija Foto: Pixabay

Prvi čovjek aviokompanije Ryanair, Eddie Wilson danas je govorio o dugoročnim planovima te kompanije za Republiku Hrvatsku.

Za početak, Wilson je kazao kako su oduševljeni što imaju prilike letiti po našoj zemlji: “Mi smo privatna tvrtka, uspjeli smo se održati, moći ćemo se i širiti, imat ćemo prijevoz u regijama koje gledaju da se prošire. Sjajno je što ćemo ovdje imati bazu.”

Kaže da će se iz Zagreba s njima moći letjeti na mnoge poznate destinacije: “U Rim, Grčku, Skandinaviju, Francusku, UK, a bit će i puno drugih linija. Nadam se da ćemo od prosinca imati tri zrakoplova ovdje, svaki od njih može prenijeti 350.000 putnika godišnje. Već u prvoj godini ćemo premašiti broj od milijun putnika.”

Sigurno, jeftino, a daleko

Dodao je kako će uvjeti, kao i cijene, biti odlični: “Govoreći o cijenama karata, Wilson kaže da će one ostati korektne. “Putnici će moći pristupiti putovanjima na način kao nikad prije.  Mogu potvrditi da će zrak za disanje ostati besplatan u našim avionima. U posljednjoj fiskalnoj godini smo imali prosječnu cijjenu karte od 37 eura.”



“Sigurni letovi s niskom cijenom, to je ono što ljudi žele. Mi ćemo i ovdje spustiti cijene i učiniti sve pristupačnijim. Zagreb će biti transformiran u vikend destinaciju. Sjajno nam je išlo u Zadru i u Puli. ”

Evo koje ćete sve destinacije moći posjetiti: Zagreb – Malaga – Zagreb
Zagreb – Dublin – Zagreb, Zagreb – Paphos – Zagreb, Zagreb – Basel, Zagreb – Eindhoven, Zagreb – Thessaloniki, Zagreb – Malta – Zagreb, Zagreb – Napulj – Zagreb.

Komentari