Selak Raspudić: Pobjeda oporbe nije broj ruku, nego činjenica da se sjednica dogodila

Foto: Damjan Tadic / CROPIX

Sabor danas, posljednjeg dana izvanredne sjednice, glasa o zaključcima u vezi sa štrajkom u pravosuđu i plinskom aferom. Izjašnjavat će se o zaključcima koje je predložio predsjednik Republike koji je sjednicu, o zaključcima oporbe ali i vladajućih.

Sjednica je počela sa pet zahtjeva za stankom a predsjednik Sabora Gordan Jandroković najavio je da će se glasati o četiri zaključka.

Emil Daus je rekao: “Bez obzira na sramotne zaključke ova sjednica je pokazala da još ima ljudi kojima je stalo do ovog društva i zato je IDS ponosan da se ova izvanredna sjednica dogodila, kazao je Emil Deus.

– Svi će pitati je li oporba pobjednik ili gubitnik, ali naša pobjeda nije broj ruku, nego činjenica da se sjednica dogodila, rekla je Mostova Marija Selak Raspudić.



Stanku je zatražila i Sandra Benčić uz poruku: “Štrajk u pravosuđu i dovođenje zemlje u kolaps samo je trešnja na torti koja je počela 2016. s uništavanjem institucija”.

Stanku je tražio i Marijan Pavliček (Hrvatski suverenisti) a za sjednicu je kazao da se “često bavila trivijalnim temama i pretvarala u cirkus”.

Komentari