Šimunović je već ranije isključen iz stranke zbog kršenja etičkog kodeksa

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Premda je danas Ante Šimunović objavio da s današnjim datumom istupa iz članstva Hrvatske demokratske zajednice, te zatražio brisanje iz evidencije, iz HDZ-a poručuju da je on već isključen iz članstva, i to zbog kršenja etičkog kodeksa.

HDZ-ovAnte Šimunovićdanas je objavio da je donio odluku o napuštanju stranke i da je predao zahtjev za ispisivanjem iz članstva.

Međutim, iz HDZ-a poručuju da je Šimunović već ranije isključen “zbog osobito teških povreda članskih obveza te kršenja etičkog kodeksa”.

“Gospodin Ante Šimunović već je ranije, sukladno odredbi članka 19. a u svezi čl. 11. Statuta HDZ-a zbog osobito teških povreda članskih obveza te kršenja etičkog kodeksa, isključen iz članstva Hrvatske demokratske zajednice.



Sukladno tome, gospodin Ante Šimunović nije mogao podnijeti zahtjev za ispisom iz članstva, kako sugerira u dopisu koji je poslao medijima” stoji u priopćenju HDZ-a, prenosi N1.

OTIŠAO KOD ŠKARE OŽBOLT Nakon 30 godina napustio HDZ ‘Ova stranka kreirala je klijentelističko-koruptivnu mrežu u gradu Zagrebu’

Komentari