SJEĆATE SE SVEĆENIKA KOJI JE ZAVODIO ŽENE? Poznato gdje je završio: Kaže da je i on samo čovjek, te da se za svoje grijehe pokajao i ispovjedio

Foto: Unplash

Slavonsku općinu Sikirevci krajem rujna prošle godine tresao je veliki skandal. Glavni akter priče bio je, ni manje ni više, već svećenik koji je navodno uhvaćen u aferi s udanom mještankom

Suprug mještanke tada je za Index ispričao da je u njezinom telefonu pronašao poruke za koje je utvrdio da ih je razmjenjivala sa župnikom.

“Moja supruga se njemu na ispovijedi požalila da se ne osjeća voljeno u braku. Za to sam i ja kriv jer joj nisam posvetio dovoljno pažnje, ali volim je više od ičega. Svećenik je to iskoristio, počeo joj se javljati, pisao joj je da ju više ne gleda kao svećenik, nego kao muškarac”, ispričao je suprug koji kaže da je bilo i poruka eksplicitnog sadržaja, a navodno ju je župnik pozivao da u sve uplete i svoju prijateljicu.

No, kako su tada otkrili, to mu nije bila jedina afera, a zbog svega je svećenik na kraju ostao bez župe.



Prema pisanju portala Brodska stvarnost, svećenik je dobio župu u Selcima Đakovačkim, ali ne kao župnik, nego kao upravitelj župe.

Na pitanje novinara ovog portala ‘Jeste li imali bilo kakve odnose seksualne naravi sa ženama u župi Sikirevci’, odgovarao je da ne želi komentirati te navode da čak nije ni pokušao demantirati. Navode kako je ponavljao da je i on čovjek i kako griješi, i kako se pokajao za svoje grijehe i ispovijedao.

 

Komentari