Škoro: Bilo bi normalno da se HDZ bavi prirodnim neprijateljima, a ne isključivo Domovinskim pokretom

Goran Mehkek / CROPIX

Predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro ugostio je novinarku Jutarnjeg lista, Ivanku Tomu u svoj dom gdje su razgovarali o njegovoj kandidaturi za gradonačelnika Zagreba. 

Na konstataciju da se čini da ga najviše napada HDZ i upit zašto je tomu tako, Škoro odgovara da bi bilo dobro porazgovarati s nekima od njih pa vidjeti ima li u Hrvatskoj uopće neke političke opcije koja je prirodni neprijatelj HDZ-ovom desnom centralizmu ili centru desnom.

˝Dakle, mislim da bi bilo normalno da se bave SDP-om, s Možemo i tako s nekim opcijama. Ne, oni se bave isključivo Domovinskim pokretom i sa mnom, a ovo im sve prolazi ispod radara, a navodno imaju dobre radare˝, rekao je Škoro

Uzor bi mu za upravljanje gradom da je gradonačelnik bio Lee Kuan Yew, Kinez poznat kao prvi premijer Singapura koji je umro 2015. godine, a kako je Škoro istaknuo, od Singapura je zemlju trećeg svijet napravio jednu od najjačih zemalja na svijetu.



Upitan što mu je ovo sve trebalo, Škoro je odgovorio da ono sve što je htio napraviti u životu je napravio, međutim s 58 godina, kako kaže ne može mirno sjediti i gledati kako se loše upravlja.

Komentari