Škoro: Ja sam u javnosti izašao naslikan kao Hitler. Ako se nekoga sotonizira u javnom prostoru, to sam ja

Patrik Macek/PIXSELL

“Ja sam cijelo vrijeme govorio istu stvar, iznosio sam istinu da su ljudi oko Tomaševića izvukli veliku količinu novaca na natječajima i onda je 60-70 posto išlo u njihove džepove”, govori, rekao je Miroslav Škoro na N1 televiziji. 

“Mi smo vrlo javno na nekoliko konferencija objavili točno koliko je tko dobio iz kojeg izvora”, kaže. Na pitanje o dokazima, kaže: “Pogledajte financijska izvješća. Tamo se vidi koliko je utrošeno na plaće, honorare i putne troškove. Ako sam nešto govorio netočno, dokažite. Ako ja govorim istinu, ja huškam”, govori čelnik Domovinskog pokreta.

Je li manipulirao javnošću?

“Ja sam u javnosti izašao naslikan kao Hitler, da bolestan čovjek ima samo jednu želju, glasovati za mene… Niti je Tomašević radio to, niti sam ja radio ovo. U medijskom prostoru jedino je točno da su mediji jasno iskazivali sklonost samo jednom kandidatu. To je nezapamćeno”, govori Škoro za N1.



Je li mu žao što je u kampanji koristio informacije za koje se ispostavilo da su krive?

“U javnom prostoru je situacija kakva je, puno je podataka. To znači da se razgovaramo i pri tome nitko nikoga ne huška. Što je više moguće provjerimo. Svakome se potkrade greška. Prvi sam koji će priznati da je pogriješio, ali ne jašem po tome. Sve što se mene dotakne je kontaminirano. Ako se nekoga sotonizira u javnom prostoru, to sam ja”, rekao je Škoro za N1.

Komentari