SMRT U STUDENTSKOM DOMU! Policija završila očevid i objavila detalje: Mladića pronašao 19-godišnji cimer

Ilustracija: Ranko Suvar/Cropix

U Studenskom domu u Varaždinu u ponedjeljak ujutro pronađeno je mrtvo tijelo studenta, potvrdila je Hini glasnogovornica Policijske uprave varaždinske Marina Kolarić.

Iz varaždinske policije objavili su da je oko osam sati beživotno tijelo pronašao 19-godišnji mladić, koji je s mrtvim dijelio sobu u Studentskom domu, a dojavu o tome odmah su dobili iz županijskog Zavoda za hitnu medicinu.

Smrt je konstatirao liječnik iz ekipe tog zavoda koja je izašla na mjesto događaja, a mrtvozornik pregledom tijela nije se sa sigurnošću mogao izjasniti o uzroku smrti.

Očevid je uz pomoć policajaca provela zamjenica županijske državne odvjetnice te naložila obdukciju umrlog, čije je tijelo prevezeno na Odjel patologije varaždinske Opće bolnice. Prema dosad prikupljenim informacijama, nisu utvrđeni elementi koji bi upućivali na postojanje kaznenog djela, ističu u varaždinskoj policiji.



Nema elemenata nasilne smrti
Kasnije u ponedjeljak iznova se oglasila PU varaždinska. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

“U ponedjeljak, 30. siječnja, u 8.05 Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave varaždinske zaprimio je dojavu Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije da je u Studentskom domu pronađena mrtva muška osoba.

Očevidom na mjestu događaja utvrđeno je da je istog dana oko osam sati, u smještajnoj prostoriji Studentskog doma u Varaždinu, mladić u dobi od 19 godina pronašao tijelo 24-godišnjaka s kojim dijeli sobu.

Liječnik ekipe Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije koja je izašla na mjesto događaja, konstatirao je smrt. Isto tako, na mjesto događaja izašao je mrtvozornik koji se pregledom tijela nije sa sigurnošću mogao izjasniti o uzroku smrti.

Očevid je uz pomoć policijskih službenika provela zamjenica Županijske državne odvjetnice u Varaždinu. Ista je također naložila obdukciju preminulog. Tijelo nesretnog mladića prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice Varaždin. Prema dosad prikupljenim informacijama, nisu utvrđeni elementi koji bi upućivali na postojanje kaznenog djela”, javlja policija.

Komentari