Šokantni detalji ubojstva u Velikoj Gorici: Obolio je od karcinoma, čuli su se povici

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Jutros u Velikoj Gorici muškarac Zvonko D. ubio je dvije žene, da bi uskoro presudio i sam sebi. Kako se doznaje, Zvonko je ubio svoju ženu i majku.

Prema posljednjim informacijama, ubojica je radio u Zrakoplovnom tehničkom centru kao mehaničar, odakle je otišao prije desetak godina.

“Još prije desetak godina otišao je u mirovinu, obolio je od karcinoma. Ne znaju odakle mu oružje iako pretpostavljaju da ga je legalizirao još tijekom rata jer su bili mobilizirani za rad u ZTC-u, koji je bio vojni servis za zrakoplove”, potvrdili su bivši kolege za N1.

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Ležala ranjena u dvorištu
Policija je u posljednjoj službenoj informaciji izvijestila da su oko 11.20 sati na lokaciji gdje su locirali muškarca, ulaskom u kuću u neposrednoj blizini mjesta događaja pronađena tijela starije članice obitelji i muškarca.



Cijela kalvarija je počela jutros oko 10 sati. Svjedoci za 24 sata govore da je ubojica ženu natjeravao s puškom po kući.

“Pucao je u nju, čuli su se povici. Ona je ležala ranjena u dvorištu. Brzo su stigli specijalci koji su okružili kuću”, rekla je za 24 sata žena koja živi nedaleko od kuće.

Ilustracija: Ranko Suvar/Cropix

Ubio suprugu u cvjećarnici
“Nisam spremna za izjave, još traje situacija. Susjed je ubio suprugu, koliko znam. Molim za razumijevanje”, rekli su iz obližnje cvjećarnice.

(FOTO) Muškarac u Velikoj Gorici ubio suprugu i majku: Ubojica pronađen mrtav u kući!

Osumnjičeni je u petak oko 10 sati puškom ubio svoju suprugu u cvjećarnici nedaleko njihove obiteljske kuće u istoj ulici u Velikoj Gorici, da bi se nakon bijega s mjesta zločina zatvorio se u svoju kuću koju je okružila interventna i specijalna policija.

Neslužbeno se doznaje da prije ovog strašnog zločina policija nije imala postupanja u toj obitelji.

Komentari