Sokol žestoko prozvao Možemo! i SDP: ‘Dok su zastupnici HDZ-a u EP branili Hrvatsku od napada rigidne ljevice, oni su bili u mišjoj rupi’

Foto: Hina/Edvard Šušak

Hrvatski zastupnik u Europskom parlamentu Tomislav Sokol žestoko je prozvao Možemo! i SDP u svojoj Facebook objavi, a jedno im je zamjerio.

“Nevladine organizacije povezane sa strankom Možemo kontinuirano su sabotirale ulazak Hrvatske u Schengen koristeći svaku priliku da bi bezrazložno klevetale hrvatsku policiju, a lažljivi SDP, čak i kad je bio na vlasti, ni na koji način nije pridonio da bi Hrvatska ušla u Schengen”, napisao je Sokol.

Štoviše, nastavlja hrvatski zastupnik u EP-u, dok su zastupnici HDZ-a u Europskom parlamentu branili Hrvatsku od napada rigidne ljevice, SDP-ovci su bili u mišjoj rupi.

Perfidni desant europske ljevice
“Osim toga, kad su u osjetljivom trenutku hrvatskog pristupanja Schengenu, SDP-ovi socijalistički kolege pokušali nezakonito prijeći državnu granicu RH i tako isprovocirati međunarodni incident, SDP-ov duet Grbin – Borzan zdušno je branio ovaj perfidni desant europske ljevice na hrvatsku granicu”, poručio je.”Vlada Andreja Plenkovića ostvarila je ulazak u Schengen unatoč opstrukcijama koje su, nažalost, prvenstveno dolazile iz same Hrvatske”, zaključio je u objavi.



“Vlada Andreja Plenkovića ostvarila je ulazak u Schengen unatoč opstrukcijama koje su, nažalost, prvenstveno dolazile iz same Hrvatske”, zaključio je u objavi.

Komentari