Splićani u šoku nakon divljačkog napada na žene, napadnuta: non-stop pred očima lice tog čovjeka!

Screenshot Dnevnik.hr/NovaTV

Za brutalan napad na dvije žene u Splitu policija tereti uhićenog 28-godišnjeg napadača iz Gline Aleksandra Niševića.

Osumnjičen je za dva pokušaja ubojstva. Određen mu je istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Udario je 52-godišnjakinju bocom u glavu i bio ustrajan u nasrtajima šakama po glavi, za policiju – to je pokušaj ubojstva. Kao i premlaćivanje druge žene.

“Fizički je napao oštećenu 40-godišnjakinju na način da joj je kamenom zadao više udaraca u glavu, a potom ju ne nastavio tući šakama po glavi”, objasnio je za Dnevnik Nove TV Jerko Kurevija iz PU splitsko-dalmatinske.Noga joj je teško ozlijeđena, razbijeno staklo na ulaznim vratima zgrade ostalo je iza brutalnog napada 28-godišnjaka. Susjed Slavko zabrinut.

“Imam ja kćerku. Što bih vam rekao, s njim u zatvor i ne pustit ga nikad više na slobodu”, komentirao je susjed Slavko.

Napadač je, doznajemo, građevinski radnik iz Gline, policija je pretražila njegov stan u Podstrani, poslijepodne je doveden na ispitivanje u tužiteljstvo, pregledala ga je i psihijatrica. Suprug napadnute 52-godišnjakinje kaže da mu je pao teret sa srca, čim je uhićen.

“Da budem iskren ja snimku nisam pogledao dan danas do kraja, jer mi prorade emocije, ono nije ništa drugo već pokušaj ubojstva”, rekao je suprug napadnute, Damir Margeta.

Supruga se oporavlja od ozljeda i od šoka.

“Danas je puno mirnija nego jučer, naravno. Ali, posljedice su tu vidljive nije mogla spavati jer joj non-stop pred očima lice tog čovjeka, izobličeno iz nekog bijesa, mržnje, čega li, ne zna ni ona, ali u svakom slučaju sinoć spavanja za nju nije bilo, ma ni za mene”, govori.

Bezuman i neljudski čin 28-godišnjaka zabrinjava Splićane.

“Mislim da je to netko kome je mjesto na psihijatriji u svakom slučaju. Nažalost, nemamo dovoljno dobru medicinsku skrb tako da takve ljude često puštamo”, izjavila je Jasminka.

“Ja mislim da sad u zadnje vrijeme ima dosta ljudi koji su malo psihički labilni, zbog svega što se događa, a da se osjećam sigurno, ne baš zato što nije izoliran slučaj nego što ih ima više”, komentirala je Ema.

Napadaču prijeti pet godina zatvora, a moguća i teža kazna.

Komentari