Stanovnici Žrnovnice ogorčeni zbog ‘maski’ koje prodaje lokalna ljekarna

Stanovnici splitske Žrnovnice koji su u ljekarni u njihovoj lokalnoj ljekarni kupili artikl koji nosi naziv ‘maska’ ostali su neugodno iznenađeni kada su shvatili kako su pod tim imenom kupili nešto što jedan od nezadovoljih kupaca naziva ‘dvoslojnim papirom s laštikom’, a ne zaštitnom maskom koju su se nadali kupiti po cijeni od 15 kuna.

Igor Milat, pomoćnik ravnatelja ljekarni Pablo gdje su sporne maske kupljene je rekao,



“Gospodin koji je kupovao masku je upozoren da je to višekratna maska, da to nije zaštitna maska i daje periva. Na sve što se u medijima ovih dana govori je upozoreno. Maska ima oeko tex certifikat, što znači da je od prirodnih vlakana i da je neškodljiva. Masku nismo prodali kao zaštitnu, gospodin je znao za cijenu i ne znam u čemu je problem,” tvrdi Milat.

Te nastavlja: “Želim naglasiti da ne diktiramo mi cijenu kao ljekarna nego je diktira dobavljač” kaže Milat, dodavši da se teško dolazi do robe.

“Medicinskih maski nema već mjesec i pol dana. Snalazimo se i pokušavamo ljudima omogućiti bilo kakvu masku, s tim da su svi upozoreni o čemu se radi,” zaključuje Milat, prenosi Dalmacija danas.

Komentari