Stojak: Gradonačelnik opet pegla ugled. Sad je otkrio da je pročelnica pogriješila, ali što je sa Šegotom i Gradskim grobljima?

Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX

HNS-ov zastupnik Tomislav Stojak prozvao je zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića koji u predizborno vrijeme želi “popeglati” svoj ugled. Naime, Skupština je početkom mjeseca donijela odluku da se izvan snage stavi zaključak o hitnoj isplati novca za javne potrebe u kulturi i pokrivanju troškova najma i prostora za rad.

“Očekivano, gradonačelnik uoči svakih izbora krene peglati svoj imidž (što sada baš i nije više jednostavno!), pa eto “odjedanput” je otkrio kako je njegova omiljena pročelnica za kulturu “pogriješila” i kaže umirujuće da će sve biti u redu sa sredstvima za kulturnjake i neovisne umjetnike što je od početka predlagao i strastveno se borio kolega zastupnik Marko Torjanac, sve će on to “popeglati” i svi će biti sretni, zadovoljni i mahati ručicama voljenom i jedinom gradonačelniku!

Ali, možete Vi to i puno bolje i više gradonačelniče, dokazali ste to nebrojeno puta do sada!

Recimo, zasigurno su jako pogriješili i direktor Gradskih groblja Patrik Šegota i predsjednica uprave Zagrebačkog holdinga Ana Stojić Deban kada su donijeli odluku o drastičnom (3-4 puta u odnosu na dosadašnje cijene) poskupljenju usluga Gradskih groblja!



Sigurno Vaša pegla ima dovoljno pare da i to “popegla”, ipak su izbori pred vratima!

Možete Vi to gradonačelniče, ne sumnjam ja u Vas!”

Komentari