STRAŠNA NESREĆA! Drama kod Labina: Prevrnula se prikolica puna maturanata, ima ozlijeđenih

Foto: Istarski.hr

Traktor s prikolicom na kojoj su se nalazili maturanti Srednje škole Mate Blažina, koji danas slave ‘Norijadu’, prevrnuo se kod Labina danas nešto prije 11 sati, na cesti između Labina i Prtloga.

Prema prvim informacijama, nitko nije ozbiljno ozlijeđen, ali ima lakše ozlijeđenih. Liječničke službe još uvijek pružaju pomoć pojedinim maturantima.

Već je nekoliko kola hitne pomoći otišlo za Pulu prema Općoj bolnici.

Foto: Istarski.hr

Trenutno je poznato da je ozlijeđeno 10-ak maturanata, piše Glas Istre.U regulaciju prometa uključili su se gradonačelnik Valter Glavičić i pročelnik za društvene djelatnosti Borjan Batagelj, a na mjesto nesreće uputio se i župan Boris Miletić.

Osvanula snimka prije nesreće
Na lokalnom 5portalu objavljene su fotografije i snimke veselih maturanata prije no što su krenuli slaviti zadnji dan srednje škole. Preko 180 učenika iz šest razreda, od kojih su 4 četverogodišnjeg usmjerenja, a dva razreda su trogodišnjeg usmjerenje, pripremili su slavlje kao u godinama prije pandemije.

Među ostalim, zabilježen je i polazak maturanata iz Srednje škole Mate Blažine, kada su krenuli u prikolici koju je vukao traktor i to prije teške nesreće.

 

Komentari