Strašna nesreća u Crnoj Gori! Autobus sletio s ceste: Dvoje poginulih i 17 ozlijeđenih, uhićen vozač

Foto: Twitter

Najmanje dvije osobe su poginule, a 17 ih je ozlijeđeno u prometnoj nesreći koja se dogodila na cesti Cetinje-Budva. Vijesti.me pišu kako je autobus sletio između Obzovice i Brajića. Prema prvim informacijama, u autobusu je bilo između 30 i 35 putnika.

Vozač autobusa je priveden u policiju i zadržan. U 13:10 završena je pretraga olupine autobusa. Još uvijek se pretražuje teren kako bi se utvrdilo je li netko ispao iz autobusa. Autobus tvrtke “Papović” prevozio je putnike na relaciji Nikšić-Budva.

Promet se odvija trećom trakom kako bi vozila hitne pomoći mogla što brže prevesti ozlijeđene putnike do bolnica. Na mjesto nesreće upućene su sve raspoložive policijske snage iz Budve i Cetinja. Na mjesto događaju su stigla i tri vatrogasna vozila.



Oglasio se i predsjednik
Ekipama hitne pomoći, liječnicima i medicinskom osoblju Kliničkog centra, kao i cetinjskoj bolnici, izdana je preporuka da sve ekipe budu u pripravnosti za prijem ozlijeđenih. Mediji prenose da je vozač naglo skrenuo s ceste te da je policiji rekao da je iznenada osjetio jaku bol u glavi.

“Na magistralnoj cesti Cetinje-Budva dogodila se prometna nesreća uslijed čega je došlo do slijetanja autobusa s ceste. Sve raspoložive jedinice Uprave policije su na licu mjesta, kao i službe Hitne medicinske pomoći i Direktorata za izvanredne situacije”, objavila je crnogorska policija.

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović uputio je sućut obiteljima stradalih izrazivši nadu za brz oporavak ozlijeđenih. “Zatečen sam viješću o prometnoj nesreći na Obzovici. Mislima smo uz obitelji nastradalih i ozlijeđenih”, napisao je Milatović na društvenoj mreži X.

Komentari