STRAVA U SISKU! Ubijena žena, a četiri osobe teško ozlijeđene

Ilustracija: Ivana Nobilo/Cropix

Strašan zločin dogodio se sinoć poslije 20 sati u Sisku. Vatrenim oružjem ubijena je 45-godišnja žena, još četiri osobe teško su ozlijeđene. Uhićen je muškarac koji se dovodi u vezu s pucnjavom u naselju Capraške Poljane, priopćila je sisačko-moslavačka policija.

– Jučer 1. srpnja oko 20.10 sati zaprimili smo dojavu kako je u Ulici Capraške Poljane u Sisku došlo do pucnjave iz vatrenog oružja. Odmah po zaprimanju dojave uputili smo sve raspoložive snage na teren i započeli s mjerama traganja za počiniteljem. Muškarac koji se dovodi u vezu s pucnjavom uhićen je noćas oko 00.50 i doveden je u službene prostorije policije i nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje, rekla je Maja Filipović, glasnogovornica PU sisačko-moslavačke.

U pucnjavi je smrtno stradala 45-godišnjakinja. Četiri osobe su ozlijeđene, a medicinska pomoć im se pruža u sisačkoj Općoj bolnici te je utvrđeno da su teže ozlijeđene.

Prilikom intervencije lakše tjelesne ozljede zadobio je vatrogasac, a liječnička pomoć pružena je i dvjema osobama, među kojima je i jedno dijete, a koje su bježeći lakše ozlijeđene.



U navedenom događaju u potpunosti su izgorjele dvije obiteljske kuće i jedan automobil, dok su jedna kuća i jedan automobil izgorjeli djelomično.

Komentari