STRAVIČNA PRIČA KRVOPROLIĆA: ‘Dijete nije njegovo, vratio joj se u život i ubio tu curicu’

Foto: Cropix/Facebook

Stravičan slučaj koji se sinoć dogodio u Kozari putevima, potresao je Zagreb.

Goran Knežević sjekirom je napao i teško ozlijedio svoju bivšu partnericu D. P i njezinu 1,5 godišnju kćer, nakon čega je djevojčica preminula u bolnici. Rastrojeni ubojica se poslije ovog čina svojim BMW-om dao u bijeg, prilikom kojeg je i sam poginuo.

Stanovnici progovorili o odnosu ubojice i žrtve
Iako su stanovnici ovoga naselja još uvijek u šoku i zbog težine tragedije prilično zatvoreni za davanje izjava, polako cure informacije o turbulentnom odnosu Kneževića i D. P koja je bila majka troje djece. S čovjekom koji je presudio njezinom najmlađem djetetu, ima 10-godišnjeg sina.

“Oni su se razišli, pa je ona naknadno dobila tu djevojčicu s novim partnerom. Onda se opet nekako spojila s Kneževićem koji je sinoć banuo u njezin dom i napao ih sa sjekirom”, svjedoče ljudi koji žive u ulici u kojoj je sjekirom ubijeno dijete, a o kojoj sada bruji cijela Hrvatska.



Nije poznato ni koliko dugo je dvojac bio u vezi, ali kako nam kaže jedna od susjeda, vjerojatno prilično dugo.

“Imaju zajedničko 10-godišnje dijete. Nakon toga su se razišli”, rekla nam je susjeda dodajući kako je ubijena jednoipolgodišnja djevojčica, navodno, najmlađe o troje djece koje je žrtva imala s više partnera s kojima je bila u vezi.

“Ona rađa tu malenu, koja nije njegovo dijete, a on joj se vraća u život i ubija tu curicu”, tvrdi nam susjeda iz tog kvarta.

“Pio je od jutra”
Za samog Kneževića kažu kako se nedavno vratio iz Njemačke, te kako je bio vlasnik apartmana na Pagu. Toga jutra viđen je kako pije alkohol u lokalnom kafiću.

“Moj suprug se ujutro čuo s njim oko nekog posla i ništa nije dalo naslutiti da će se iste te večeri odlučiti na ovakav čin. Svo smo znali za pomalo problematičan odnos njega i D. P, ali nismo mogli niti pretpostaviti da će ovako završiti”, priča nam njegova poznanica iz susjedne ulice.

Goran Knežević bio je dio peteročlane skupine koja je opljačkala dvije pošte i pet automat-klubova u Hrvatskoj, zbog čega je bio u zatvoru. Po posljednjim informacijama, D. P je u kritičnom stanju.

 

Komentari