Svećenik iz Sesvetskog Kraljevca pozitivan je koronavirus; Upravitelj župe pozvao sve koji su bili s njim u kontaktu na samoizolaciju

Potvrđeno je da je svećenik vlč. Mate Aračić pozitivan na koronavirus, o čemu se oglasio i župnik župe Isusova uskrsnuća vlč. Vlado Letinčić ovoga popodneva i pozvao sve na izolaciju koji su bili u kontaktu sa svećenikom i izvanrednim dijeliteljem pričesti župljaninom Marijanom Ćaćićem.

“Dragi i poštovani župljani župe Sesvetski Kraljevec. Pošto je testiranjem na COVID-19 (koronavirus) utvrđeno da su dvije osobe pozitivne: don Mate Aračić, umirovljeni svećenik i gospodin Marijan Ćaćić, izvanredni djelitelj pričesti.

Sljedom navedeneg, SVI koji smo unazad 20 dana na bili koji način bili u kontaktu sa gore navedenima moramo ići u samoizolaciju i javiti se svojim liječnicima opće medicine koji će prema potrebi (ukoliko i sami imamo neke simptome) obavijestiti epidemioloske službe. Sada je važno da spriječimo moguće širenje i da zaštitimo jedni druge kroz samoizolaciju. Lijepo molim da se ova poruka proslijedi nasim zupljanima preko grupa i kontaktata. U molitvi povezani”, napisao je u svojoj obavijesti župnik vlč. Letinčić, a javlja Večernji list.



Komentari