TKO JE UBIO 52-GODIŠNJAKA U TRAMVAJU? Policija objavila detalje…

U subotu se u Zagrebu dogodilo ubojstvo u tramvaju na liniji broj 6 koje je uznemirilo Zagrepčane. Zagrebačka policija u nedjelju je objavila detalje ubojstva, piše Jutarnji list.  

“Jučer, 18. rujna oko 8,55 sati u Novom Zagrebu na Sarajevskoj cesti u tramvaju linije broj 6 koji je vozio na relaciji Sopot-Most Mladosti, putnica iz priključnih kola obavijestila je ostale putnike, a potom oni i vozača, da se u priključnim kolima nalazi muškarac za kojeg se čini da je u besvjesnom stanju”, piše u priopćenju PU zagrebačke.

Nakon toga je vozač zaustavio vožnju te su putnici pokušali pomoći muškarcu kada su uočili da je ozlijeđen zbog čega je zatražen dolazak hitne medicinske pomoći i policije, nadalje se navodi u priopćenju.

Hitna medicinska pomoć je po dolasku konstatirala smrt muškarca.



S obzirom na sumnju u kazneno djelo zamjenica županijskog državnog odvjetnika uz stručnu pomoć ekipe za očevid obavila je očevid kojim je utvrđeno da je nepoznati počinitelj oštrim predmetom usmrtio 52-godišnjaka. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, zaključuje se u priopćenju.

Kako je Jutarnji list izvijestio u subotu, život je izgubio 52-godišnji Siniša V., koji je, prema neslužbenim informacijama, dobio ubod u vrat.

 

Komentari