Tomašević na udaru! Pernar mu opet uletio na sjednicu i iznervirao ga: ‘Ovo je performas’

Foto: Screenshot/N1

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević i njegovi zamjenici Danijela Dolenec i Luka Korlaet otvorili su novi Dom za starije osobe u Markuševcu, a konferenciju za medije koju su tim povodom organizirali, ponovno je prekinuo Ivan Pernar.

On je uletio na pressicu i na samom kraju Tomaševićeva govora krenuo govoriti kako je bez natječaja zaposlio ljude, na što ga je Tomašević zamolio da napusti konferenciju.

Naravno da Pernaru to nije palo na pamet pa je nastavio te napao Tomaševića zašto je sklopio nove ugovore s Pripuzom iako je rekao da to više neće raditi.

‘Ovo je performans’
“Lagali ste građane i oko Jakuševca”, ustvrdio je Pernar na što ga je Tomašević upitao koliko ima apartmana u svom vlasništvu.



Potom je progovorio netko tko je kazao kako predstavlja građane i tražio da postavi i pitanje, na što je Tomašević iznervirano ustvrdio kako se ne može ovako jer je ovo konferencija za medije.

Onda se uključio još jedan, koji se predstavio kao Josip Juretić, sa setom od sedam, osam pitanja, tvrdeći da na to ima pravo.

“Ovo je performas. Ovo ste dogovorili s Pernarom. Neću vam odgovarati na pitanja jer mi ne date odgovoriti”, rekao je Tomašević i dodao da se Pernar na konferencijama za medije počeo pojavljivati nakon što su naveli povećanje poreza za iznajmljivače, prenosi Dnevno.hr.

“On ima tri apartmana”, rekao je Tomašević.

Komentari