Tomašević objavio imena novih članova: Uprava Holdinga je kompletna

Gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević objavio je imena novih kandidata za Upravu zagrebačkog Holdinga. 

“Nas troje nakon 73 prijave, odabira kandidata za uži izbor, intervjuirali smo 15 kandidata i odlučili smo se za troje. Mandat im stupa na snagu u rujnu”, rekao je.

Dodao je da su to Ivan Novaković s dugogodišnjim iskustvom i INA-i i području IT-ja, Boris Sesar koji ima dosta iskustva u telekomunikacijama i digitalnim transformacijama, te Matija Subašić Maras koja ima iskustvo na osiguranju, farmaceutskoj industriji…”.

“Ove tri osobe odabrali smo kao dodatne članice i članove Uprave Holdinga, imenovali smo već dvojicu članova i najavili raspisivanje javnog natječaja za tri nova člana i to smo i proveli. Time je Uprava Holdinga kompletna”, istaknuo je.



“Danas će Holding raspisati javni natječaj za 17 izvršitelja, voditelja podružnica, direktora, radi se o velikom natječaju za rukovodeće pozicije”, dodala je Danijela Dolenec.

Naglasila je da je natječaj kompetetitivan i otvoren.

Luka Korlaet je izvijestio o nastavku obnove. “Crveno označene zgrade su obrađene, a prošli tjedan je krenula obrada narančasto označenih zgrada. Građani mogu naručiti mobilne timove ako nisu bili kod njih, na telefon 6101171”, rekao je.

“Potrebno je olakšati obnovu da građani mogu sami krenuti u to pa da im se refundira novac. Treba im osigurati kredite koji će im se refundirati. Treba razriješiti objekte koji su u postupku legalizacije, a oštećeni su u potresu. Dosta je stvari i neke će se riješiti u pogramu mjera. Treba razmišljati o tome može li domaća građevinska operativa obnoviti sve što treba”, naglasio je Tomašević.

Na pitanje o naknadama u školski odborima rekao je da postoji javni natječaj za dva člana u školskom odboru osnovnih i srednjih škola gdje se građani javljaju.

“Sve jedinice mjesne samouprave smo pozvali da predlože kandidate. Naknade u školskim odborima se kreću oko 200 kuna.”

Natječaji za ZET i Zagrebački velesajam

I za uprave ZET-a i Zagrebačkog velesajma ćemo raspisati javne natječaje, potvrdila je Dolenec.

“Ishod natječaja bit će imenovanja na vodeće pozicije podružnica, a na Upravi Holdinga je da nakon razrješenja postojećih voditelja podružnica, odluče mogu li biti raspoređeni na druga radna mjesta”, rekla je.

 

Komentari