TRAGEDIJA U PROSTORIJAMA ZAGREBAČKE POLICIJE! Privedenom muškarcu za vrijeme kriminalističke istrage naglo pozlilo, preminuo je

Ilustracija: Ranko Suvar/Cropix

Nakon što mu je pozlilo tijekom ispitivanja za vrijeme kriminalističke istrage, 46-godišnji muškarac je u četvrtak popodne umro u prostorijama zagrebačke policije, koja ga je ujutro vezanih ruku uhitila nakon što je na ulici prijetio kako će nauditi drugima i samom sebi.

Objavili su to iz policije i naveli kako je istrazi, u jutarnjim satima, prethodila prijava jedne građanke koja je zatražila policijsko postupanje zbog ponašanja 46-godišnjaka koji je na trešnjevačkoj ulici upućivao prijetnje da će nauditi drugima i samom sebi.

Ističu kako policajci po dolasku nad njim nisu uporabili tjelesnu snagu, već su mu preventivno na ruke stavili “sredstva za vezivanje”, nakon čega je prevezen u zdravstvenu ustanovu radi pružanja medicinske pomoći.

Nakon pregleda je otpušten, uz liječničko mišljenje da je sposoban za daljnje provođenje kriminalističkog istraživanja.



U popodnevnim satima nad 46-godišnjakom se u policijskim prostorijama provodila kriminalistička istraga zbog sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje, tijekom koje mu je pozlilo te je nedugo zatim umro unatoč pruženoj hitnoj medicinskoj pomoći.

Tijelo mu je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku gdje će se utvrđivati uzroci i okolnosti smrti.

Portali navode kako se ovaj smrtni slučaj dogodio u sobi za ispitivanje u sjedištu kriminalističke policije u Heinzelovoj ulici, gdje je umro muškarac s krajnjeg juga Hrvatske.

 

 

Komentari