Tragična smrt vlasnika Millwalla potresla englesku nogometnu javnost

Foto: Twitter

Vlasnik i predsjednik engleskog nogometnog kluba Millwalla, John Berylson (70) poginuo je nakon tragične nesreće, objavio je klub na svojim stranicama ne navodeći detalje.

Berylson koji je rođen u Bostonu iza sebe je ostavio suprugu Amy i djecu Jennifer, Jamesa i Elizabeth.

– Slomljenih srca i s najdubljim žaljenjem objavljujemo smrt našeg voljenog vlasnika i predsjednika, Johna Berylsona. Bio je uistinu velik čovjek, nevjerojatno odan svojoj obitelji i osoba tako nevjerojatne velikodušnosti, topline i dobrote. Živio je bogat život, pun boja i radosti. Pod Johnovim strastvenim vodstvom, nogometni klub Millwall postigao je ogroman uspjeh i stabilnost, objavio je klub sa stadiona The Den.

Američki biznismen prvi put se uključio u klub iz Championshipa sa sjedištem u jugoistočnom Londonu 2006. godine. Preuzeo ga je nakon što je klub ispao u treću ligu, a posljednjih godina Millwall je standardan sudionik Championshipa, drugog razreda engleskog nogometa.

– EFL je šokiran i ožalošćen ovom viješću i izražava najdublju sućut Johnovoj obitelji i svima koji su povezani s Millwallom, objavila je Engleska nogometna liga na Twitteru.

Oglasio se i bivši branič Millwalla Alan Dunne, koji je upisao gotovo 350 nastupa za klub.

– Moja najdublja sućut ne samo mom dugogodišnjem predsjedniku, već i prijatelju, objavio je Dunne.

Komentari