Trener Rijeke potvrdio odlaske Frigana i Ampema: ‘Radimo na dovođenju zamjena’

Foto: DAMIR SKOMRLJ Cropix

Trener Rijeke Sergej Jakirović najavio je otvarenje sezone protiv Rudeša u SuperSport HNL-u, ali i odlazak ponajboljeg igrača, mladog napadača Matije Frigana.

– Otvaramo sezonu, pripreme su dobro prošle. Svi su dobili minutažu, neki su se promovirali, neku su zadržali svoje pozicije. Imamo odlaske u vidu Ampema i Frigana, a dolazi nam jedan debitant koji je nepoznanica koji nam je što se tiče prvoligaškog iskustva. Htjet će se dokazati, imaju zanimljivih individualaca, došao je i Robert Prosinečki, koji je veliko igračko ime i trenerskog iskustva. Doći će pokušati nešto uzeti, ali mi moramo biti maksimalno spremni. Nadam se da ćemo biti na nivou i napraviti sve da razveselimo navijače, rekao je Jakirović.

Prije Frigana, klub je napustio i Prince Ampem.

– Imamo Obregona i Ivanovića u napadu, prošli su pripreme. Radimo na tome da dovedemo još jednog napadača, sada je to samo stvar tehnike i ekonomije. Treba nam kvaliteta i na Friganovoj poziciji i na poziciji Ampema. Već se radi na tome, rekao je Jakirović.



Iz kluba su poručili kako su sve uništene stolice na istočnoj tribini Rujevice obnovljene, te da je do današnjeg dana prodano više od četiri tisuće pretplata.

Komentari