Trogir predstavio bogatu ponudu na najvećem turističkom sajmu u Švicarskoj

Foto: Pixabay

Grad Trogir je predstavio svoju bogatu povijest i turističku ponudu na najvećem turističkom sajmu u Švicarskoj FESPO Zürich, priopćili su u ponedjeljak iz Turističke zajednice grada Trogira.

Turistička zajednica grada Trogira je od 1. do 4. veljače na štandu Hrvatske turističke zajednice bila je sudionik sajma.

– Riječ je o prestižnom i najznačajnijem turističkom sajmu u Švicarskoj fokusiranom na europske destinacije, koji je posjetilo više od 40 tisuća posjetitelja. Hrvatska je kao zemlja partner u središtu pozornosti na atraktivnom štandu predstavila svoju kulturnu i gastronomsku autentičnost te bogatu prirodnu i povijesnu baštinu, kaže se u priopćenju.

U okviru promidžbenih aktivnosti u Švicarskoj Trogir je imao priliku predstaviti bogatu povijest i graditeljsko umijeće koji čine temelj kulturne turističke ponude i zbog koje je gradska jezgra u cijelosti uvrštena na UNESCO-vu listu svjetske kulturne baštine, te prirodne ljepote, plaže, gastro ponudu i manifestacije.



Švicarsko turističko tržište zadnjih godina raste, a u fokusu turističkih preferencija Švicaraca su kvaliteta i raznolikost turističke ponude zbog čega su promotivne aktivnosti na tom tržištu vrlo važne za predstavljanje, kažu u trogirskom TZ-u.

Komentari