U Splitu osvanuli novi grafiti: ‘Ivoševiću od Hajduka odj**i i Milanovića povedi’, ‘Puljak lopove’

Foto: Screenshot/Direktno

U centru Splita, točnije na Zapadnoj obali i u Marmontovoj ulici osvanuli su grafiti protiv gradonačelnika Ivice Puljka, dogradonačelnika Bojana Ivoševića i predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića.

Foto: Direktno.hr/Čitatelj

“Puljak lopove plaćaš autobuse, a nas si izbacio iz podruma i Pazara”, napisali su zasad nepoznati počinitelji na zgradi u centru Splita.”Ivoševiću od Hajduka odj**i Milanovića povedi. Milanović – ruska ku**a – je*o te Putin i Dodig”, piše velikim crnim slovima na drugom grafitu u samom centru Splita.

Vjeruje se kako su počinitelji to napravili tijekom noći. Podsjećamo, u siječnju je u Splitu zabilježen sličan vandalizam. Tad su, naime, uvredljivi grafiti upućeni Milanoviću, a na jednom je pisalo “Milanoviću, bolje ped*er, nego ruska ku*va”.

milanovic_grafiti1-150124.jpg
Foto: Vojko Basic / CROPIX

Ivoševiću od Hajduka odj**i

Grafiti su osvanuli kao politička poruka nakon što je Milanović kazao kako je ministar gospodarstva Damir Habijan gej. “Habijan je gej. Čovjek nije u ormaru. Novi francuski premijer je gej”, započeo je tada predsjednik.



milanovic_grafiti5-150124.jpg“Ako ti je jedina odlika da si gej, to nije dovoljno. Ako želiš da se to zna, OK, prihvaćam te”, rekao je predsjednik početkom ove godine. “Milanoviću, je*at ćemo te u gu*icu”, “Udbaška ku*o”, neke su od poruka koje su u siječnju osvanule na novim grafitima, piše Direktno.hr.

Bulj donio važnu odluku: Sinjanima lošijeg materijalnog statusa bit će isplaćene uskrsnice

Komentari