Ubojica navijača je iz Grčke? Policija ima još jedan trag, pojavile se nove informacije: Nastavlja se istraga

Screenshot

Iz sata u sat stižu nove informacije iz Grčke. Nakon što je policija obavijestila da su pronašli DNK ubojice na tijelu ubijenog stigle su informacije da je ubojica Grk.

To je nešto što bi se moglo i očekivati jer BBB nisu poznati kao skupina koja u sukobima koristi noževe, za razliku od grčkih navijača koji su poznati po upotrebi istih. Još se ne zna radi li se o navijačima AEK-a ili Panathinakosa, ako su sadašnje informacije točne.

“Prema neslužbenim informacijama policija ima otiske ubojice, a navodno se radi o grčkom državljaninu”, otkrio je reporter Dnevnika Nove TV, Marko Šepat.

Čeka se policija
Prije samo mjesec dana je sedam navijača PAOK-a dobilo doživotni zatvor zbog ubojstva navijača Arisa. To se dogodilo prije tri godine, tako da je i taj scenarij moguć za ubojicu.



Podsjetimo, policija je privela 98 osoba, većina su Hrvati, ali među njima je bilo i grčkih državljana, odnosno navijača Panathinaikosa s kojima su navijači Dinama u prijateljskim odnosima.

Grčka javnost bijesna je na policiju koja je unaprijed znala da BBB dolaze i vidjeli su ih prilikom ulaska u Grčku, a nisu ih zaustavili već pustili da šeću po Ateni. Sedam visokih dužnosnika grčke policije je smijenjeno.

 

Komentari