‘UHVATILI SMO SE U KOŠTAC S NAJVEČIM PROBLEMIMA’ Tomašević objavio rezultate ankete: Više od polovice stanovnika Zagreba podržava naš rad!

Foto: Marko Todorov/Cropix

“Istraživanje agencije IPSOS pokazalo je da 53,2 posto stanovnika Zagreba podržava naš rad, a time i velike reformske zahvate koje u Zagrebu provodimo”, objavio je zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević.

“U ove dvije godine uhvatili smo se ukoštac s najvećim problemima u gradu – od spašavanja Grada i Holdinga s ruba financijske provalije, preko gospodarenja otpadom do povećanja kapaciteta vrtića – i drago nam je da i nakon dvije teške godine, obilježene obnovom, energetskom krizom i visokom inflacijom uživamo natpolovičnu podršku Zagrepčanki i Zagrepčana”, napisao je Tomašević na društvenim mrežama.

Dodao je da su, kako tvrdi, stabilizacijom gradskih financija u 2021. i 2022. otvorili prostor za velika kapitalna ulaganja u 2023., 2024. i 2025.

“Već ove godine imat ćemo triput veća kapitalna ulaganja nego u zadnjoj godini mandata bivše vlasti, a to će se sve više i više vidjeti, primjerice na novim vrtićima i školama te obnovljenoj infrastrukturi. Svima vam hvala na podršci, nastavljamo rad na oporavku i razvoju Zagreba!”, zaključio je zagrebački gradonačelnik.



 

Komentari