USKOK i policija u akciji u dvije županije: Među uhićenima i policajci

Ante Čizmić/ilustracija Cropix

Policijska uprava primorsko-goranska u koordinaciji s USKOK-om jutros provodi uhićenja i hitne dokazne radnje, objavio je USKOK.

“Navedene radnje provode se na području Primorsko-goranske i Karlovačke županije prema četiri osobe za koje se osnovano sumnja da su počinile kaznena djela protiv službene dužnosti.

Nakon ispitivanja osumnjičenika USKOK će donijeti odluku o daljnjem postupanju u predmetnom slučaju o čemu će pravodobno obavijestiti javnost”, kažu iz USKOK-a.

Ilustracija, Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Policija: Uhićena su tri policajca i jedna zaposlenica jedinice lokalne samouprave



Oglasila se i policija. PU primorsko-goranska priopćila je kako su uhićena tri policajca te zaposlenica jedinice lokalne samouprave s područja Gorskog Kotara.

“Zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela protiv službene dužnosti jutros je uhićeno četvero hrvatskih državljana, od kojih trojica policijskih službenika te zaposlenica jedne od jedinica lokalne uprave i samouprave s područja Gorskog kotara.

Kriminalističko istraživanje provodi Služba gospodarskog kriminaliteta i korupcije Policijske uprave primorsko-goranske u koordinaciji s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta.

Po završetku kriminalističkog istraživanja uhićene osobe bit će predane pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava bit će podnesena USKOK-u”, stoji u priopćenju policije.

USKOK češlja gradsku upravu u Dalmaciji: Istražuju se sporne isplate oko svjetskog sportskog događaja

Komentari