Užas u Našicama: Provalili u kuću, prebili stariju ženu i trudnicu i opljačkali ih

Ilustracija: Ranko Suvar/Cropix

Osječko-baranjska policija uhitila je 39-godišnjeg, 25-godišnjeg i 22-godišnjeg razbojnika, koji su u mjestu Bokšić kod Našica, pretukli i opljačkali 64-godišnjakinju i njezinu trudnu 34-godišnju snahu, izvijestila je policija u petak.

Nakon dojave da su, 24. siječnja 64-godišnjakinju iz Bokšića napale nepoznate osobe te porazbijale stvari po kući policija je dolaskom na mjesto zločina utvrdila da su dva nepoznata maskirana muškarca ušla u kuću 64-godišnjakinje, u kojoj se nalazila i 34-godišnja trudnica, i da su ih odmah počeli tući rukama i nogama po glavi tijelu te prijetiti nožem tražeći ih novac.

Razbojnici su potom vezali žene te ispreturali cijelu kuću, a s pronađenim novcem i zlatnim nakitom pobjegli u nepoznatom smjeru. Napadnute žrtve su prevezene u našičku bolnicu gdje su 64-godišnjakinji utvrđene teške ozljede zbog kojih je zadržana na liječenju, dok je 34-godišnjakinja lakše ozlijeđena i puštena na kućnu njegu.

Ilustracija: Zeljko Hajdinjak/Cropix

Dvojica Hrvata i jedan strani državljanin



Operativnim radom i prikupljenim saznanjima našički policajci isti su dan uhitili tri muškarca. Uhićeni 25-godišnjaka sa šireg je područja Našica, 22-godišnjaka iz Donjeg Miholjca, a uhićeni 39-godišnjak stranog državljanina, no još nije poznato kojeg.

Osumnjičenici su nakon uhićenja su predani pritvorskom nadzorniku osječko-baranjske policije uz kaznenu prijavu za razbojništvo te nanošenja teških tjelesnih ozljeda.

Hitnjaci protiv prijedloga vlade, najavili štrajk: ‘Vrijeđa dostojanstvo, naš poziv i žrtvu’

Komentari