UŽAS U ZAGREBU! Pokušao usmrtiti muškarca na Autobusnom kolodvoru, policija objavila detalje

Foto: Boris Kovacev / CROPIX

Zagrebačka policija izvijestila je kako je noćas oko 2.05 sati na prostoru Autobusnog kolodvora u Zagrebu, zbog ranijih nesuglasica došlo do verbalnog, a potom i do tjelesnog sukoba između 39-godišnjaka i 35-godišnjaka.

“Za vrijeme trajanja sukoba, 35-godišnjak je u jednom trenutku pokušao usmrtiti 39-godišnjaka na način da mu je oštrim predmetom zadao ubodnu ranu u predjelu abdomena nakon čega je oštećeni uspio pobjeći te se u obližnjoj Ulici grada Vukovara obratio građanki i zatražio ju da pozove liječničku pomoć”, javljaju iz policije.

Ističu kako je oštećeni muškarac isprva policiji dao netočne informacije o okolnostima njegovog ozljeđivanja, no kako su vrlo brzo policijski službenici operativnim radom utvrdili sam tijek događaja kao i identitet osumnjičenog.

Naime, prvotno je rekao da ga je drugi muškarac htio opljačkati, a potom je policija saznala kako su muškarci od ranije imali nesuglasice.



Policija je danas oko 12.30 sati uhitila napadača u blizini autobusnog kolodvora, a kod njega je pronađen i oštri predmet za koji se sumnja da je njime počinio kazneno djelo „Ubojstvo“ u pokušaju.

Muškarac je doveden u prostorije policije te se nad njim provodi kriminalističko istraživanje.

Komentari