Užasna tragedija! U stravičnoj nesreći na A1 poginulo troje ljudi, ozlijeđeno 12

Foto: Goran Mehkek / CROPIX/Ilustracija

Stravična prometna nesreća se dogodila u ranim jutarnjim satima u subotu na autocesti A-1 u smjeru juga, policija je potvrdila da su u njoj tri osobe smrtno stradale. Doznaje se i kako je ozlijeđeno 12 osoba, koje su zbrinute u četiri bolnice.

Radio Mrežnica piše da se se prema prvim informacijama sudarili kombi i osobni automobil. Radi se o kombiju mađarskih registarskih oznaka te osobnom automobilu riječkih registarskih oznaka.

Ilustracija: Ivana Nobilo/Cropix

Na mjestu nesreće poginule su tri osobe, a ima i ozlijeđenih. KAportal doznaje iz karlovačkog Zavoda za hitnu medicinu da je bilo čak 12 ozlijeđenih. Vozač je na mjestu smrtno stradao a putnici su zadobili ozljede. U vozilu Alfa Romeo riječkih oznaka navodno su smrtno stradali supružnici. Dijete koje je bilo s njima u autu navodno je zadobilo ozljede.

“Dana 06.01.2024. godine oko 01.40 sati na autocesti A-1, smjer jug, poslije tunela Sveti Marko došlo je do prometne nesreće u kojoj je sudjelovalo više vozila, te su tri osobe smrtno stradale. Promet autocestom na tom dijelu je zatvoren, te će biti preusmjeren. Slijedi očevid”, javili su iz policije.



Jutarnji list je objavio neslužbenu informaciju da je u nesreći sudjelovao terenac Mitsubishi koji je najvjerojatnije prevozio migrante. U vozilu sa sedam sjedala nalazili su se vozač i 11 putnika.

Nakon udara svi su poispadali iz vozila. Vozač je na mjestu smrtno stradao a putnici su zadobili ozljede. U vozilu Alfa Romeo riječkih oznaka navodno su smrtno stradali supružnici. Dijete koje je bilo s njima u autu navodno je zadobilo ozljede.

Radi se o neslužbenih informacijama, službene potvrde još uvijek nema.

Komentari