Veliki potres u klubu Ivana Raketića, legenda se ispričala navijačima: ‘Loše sam, cijela svlačionica je loše’

Foto: Facebook

Iako su i prošle godine imali jako loš ulazak u prvenstvo, Sevilla se na kraju ipak uspjela izvući i zadržati prvoligaški status i svi su se nadali kako je jedna loša godina iza njih, ali bili su u krivu.

Andalužani su trenutno na 16. mjestu La Lige s 13 bodova, jednako kao i 18. Cadiz, ispali su iz europskih natjecanja, a sinoćnji poraz protiv Getafea na domaćem terenu od 0:3, posla je došao trenera Diega Alonsa.

Ovakva situacija pala je jako teško svima u klubu, iako se mora reći kako Sevilli nedostaje osmorica igrača, ali to nije opravdanje za loše igre pa se nakon jučerašnjeg debakla oglasio kapetan Ivan Rakitić.

Svi smo loše



“Loše sam, cijela svlačionica je loše, svi mi koji nosimo grb Seville. Ispričavam se našim ljudima, navijačima, onima koji nas podržavaju u svakom trenutku – započeo je Rakitić, koji je nakon subotnjeg poraza, baš kao i ostatak momčadi, morao slušati teške zvižduke s tribina.

Ovo je najteži, najtužniji i najkompliciraniji trenutak moje karijere, ali neću odustati dok ne vratim Sevillu tamo gdje joj je mjesto. Obećavam da ćemo raditi više nego ikada, da ćemo se maksimalno uključiti kako bismo preokrenuli ovu situaciju. Ja sam kapetan i osoba koja je najodgovornija za momčad. Obećavam da ću dati sve od sebe da se uzdignemo iz ovoga”, rekao je Ivan i oprostio se od trenera Alonsa:

“Želim zahvaliti Diegu za sav njegov rad, za sve što nam je dao. Žao mi je što nismo uspjeli prenijeti na teren sve što smo pripremali”, rekao je Rakitić i zaključio:

“Moramo ustati. Tražim trud, rad, zajedništvo, sve… Moramo se 24 sata posvetiti onome što radimo i dobro se pripremiti. Već protiv Granade moramo ići na pobjedu”, rekao je Rakitić.

Komentari