VIDEO Držao propovijed na Jelačiću, a onda su ga zasuli uvredama: Njegov odgovor je fenomenalan

Screenshot: TikTok

Hrvatski TikToker Daniel Mijatović, koji na svojim profilima društvenih mreža često objavljuje sadržaj religioznog karaktera, nedavno je na Facebooku objavio video propovijedi koju je održao na zagrebačkom Trgu Bana Jelačića. Na žalost, unatoč tome što nikoga nije ometao niti ikome činio zlo, nekolicina prolaznika burno je reagirala na propovijed.

Na snimci se može čuti prve četiri minute potresne priče koju o sebi priča Mijatović. Objasnio je kako se našao na samom dnu i kako je prebrodio dvogodišnju borbu s depresijom.

“Budio sam se svakoga dana u panici i nisam niti slutio da ću jednog dana pričati o Isusu na Trgu Bana Jelačića”, rekao je u snimci Mijatović.

Zatrpan uvredama
Objasnio je kako je pronašao Boga i nastavio sa svojom pričom i propovijedi. Tada, pred sam kraj snimke, može se čuti glas uzrujanog mladića koji, ničim izazvan, uvredama zasipa Mijatovića i prekida njegovu priču.



Pogledajte VIDEO.

“Puši ku**c majmune!”, glasno je uzviknuo mladić, nakon čega je Mijatović pokušao nastaviti s propovijedi, ali mladić je još jednom uzviknuo: “Jel me čuješ ti Isuse?”

Mijatović je nastavak snimke objavio na TikToku, gdje se može vidjeti njegov hrabar odgovor mladiću:

@daniel.mijatovic

Bitka za duše na trgu. #Biblija #Fyp #Streetpreaching #GoodNews #Trg #Zagreb #Hrvatska #Zabava

♬ original sound – Daniel Mijatović

“Isus je platio cijenu za tebe. Isus te ljubi prijatelju i on te zove sebi. On te želi upoznati sa samim sobom, kao i sve nas”, odgovorio mu je Mijatović i nastavio s propovijedi. “On je promijenio naše živote i tako želi promijeniti i tvoj”, rekao je.

Komentari