VIDEO HSS-ov kandidat za gradonačelnika Splita Siniša Vuco u vidno alkoholiziranom stanju pomokrio se uz cestu. Vuco tvrdi kako je snimka namještena

screenshot

HSS-ov kandidat za splitskog gradonačelnika Siniša Vuco snimljen je jučer nakon cjelodnevnog druženja s Romanom Obilinovićem Žoržem kako vidno alkoholiziran obavlja malu nuždu na ulici Domovinskog rata u Splitu.

“Gradonačelnik piša jer ima pravo, jer ovo je veliki grad i trebamo da zalijemo naše cveće” rekao je u kameru Vuco. Snimku na kojoj se u pozadini čuje smijeh Obilinovića, poznatog u javnosti i po tome što je pobijedio u reality showu Big Brother, je prvi objavio Dalmatinski portal.

Sam Vuco je nekoliko sati ranije objavio snimku druženja s Obilinovićem na kojoj se jasno vidi kako se opijaju.



Oglasio se i Vuco

Vuco se oglasio nakon što je snimka izašla u javnost, tvrdi kao je namještena, te za sve krivi ‘zagrebačke medije’.

“Obraćam se svim građanima i građankama Hrvatske. Evo opet sam uspio dokazati s jednom namještenom snimkom kako svi mediji, naročito oni zagrebački, kada je ono negativno i nebitno u pitanju u stotinkama sekunde se mjeri brzina objave tog materijala, kada je u pitanju grad Split i ljudi, ovaj put ja, e sad šta. A kada pet dana, s balkona, govorim o programu Siniše Vuce za grad Split, afirmativno za naše ljude, onda nisi dobar, naročito za zagrebačke medije. E pa drago mi je što sam uspio dokazati kako u ovoj našoj domovini sve ono što je negativno i nebitno brzinom munje se širi, a afirmativno, lijepo, pozitivno nikako da ugleda svjetlo dana”, dodao je Vuco u svom videoobraćanju na svom Facebook profilu.

Komentari