VIDEO! Objavljena snimka brutalne tučnjave na kojoj se sve vidi: Svi detalji incidenta na Platku, evo tko je prvi zamahnuo

FOTO: Screenshot/RTL dnevnik

Slučaj o kojem javnost bruji danima, o tučnjavi između djelatnika HGSS-a i MMA boraca na Platku polako poprima novu dimenziju.

Zasad se zna da je do tučnjave došlo nakon što su borci “driftali” po snijegu i BMW-u.

Društvene mreže ne prestaju govoriti o incidentu, a u proteklih nekoliko dana objavljeno je više snimki na kojima se vidi sama tučnjava.

Istraga tučnjave na Platku tako ipak nije gotova – Državno odvjetništvo u Rijeci zatražilo je provođenje dodatnih izvida.



U petak navečer RTL je objavio snimku na kojoj se vide dosad nepoznati detalji uhvaćeni nadzornom kamerom na skijalištu. Snimku pogledajte OVDJE

Sada se vidi kako tučnjavu udarcem započinje osoba u bijeloj jakni (jedan od MMA-ovaca), a druga osoba pada na pod (ozlijeđeni HGSS-ovac.

Tada kreće naguravanje i tučnjava druge dvije osobe.

Mijenja se pogled?
Osoba u zelenim hlačama, pripadnik HGSS-a koji se vidi i na početku sukoba dobiva, kako se čini – udarac nogom i pada na pod. A zatim slijedi najbrutalniji dio snimke, kada taj isti član HGSS-a u sjedećem položaju, dok mirno sjedi, dobiva još jedan brutalan udarac nogom u glavu nakon čega pada, a ljudi mu kreću pružati pomoć. Napadača zatim napadaju i udaraju, koriste i štap.

Dalje se vidi i trenutak kada pročelnik HGSS-a s leđa ruši jednog od MMA-ovaca. Nakon toga dolazi do burnog naguravanja, poletjele su šake, a zatim kreće povlačenje HGSS-ovca, dok MMA borac prema njemu upućuje udarac šakom u glavu, a nakon toga ga pokušava u glavu udariti i nogom.

Ranije danas pisali smo i da se pojavila Facebook grupa “#pravdazatirija”, u kojoj su objavljene prijašnje snimke tučnjave te se daje podrška jednome od učesnika Luki Abramoviću.

U posljednjoj objavi u grupi navedena je poruka Lukine sestre, koja glasi:

“Svi oni koji su pisali ružne, nepromišljene komentare bez da su znali detalje,. drugu stranu priče i istinu neka se malo zapitaju i neka ih bude sram jer, što sam ja pročitala je evo da kažem odvratno. Ja svog brata poznajem bolje od svih i stvarno nije u redu ovako zacrniti nečije ime sa hrpom laži. On ne bi nikome, ama baš nikome, naudio osim ako je u pitanju obrana”, stoji u objavi, prenosi Dnevno.hr

Komentari