VIDEO Pernar dobio jajetom u glavu: ‘Provokator! Ne možeš imati masu fanova i nijednog hejtera’

Foto: Bruno Konjevic / CROPIX

Bivši saborski zastupnik Ivan Pernar još uvijek obilazi škole u Zagrebu i okolici, predstavljajući učenicima vlastite stavove o raznim temama. Tako je jučer Pernar bio i pred Srednjom školom Vrbovec, gdje ga se gađalo jajetom, a nedugo nakon toga pojavila se i snimka incidenta.

Vezano za incident u Vrbovcu Pernar je za dnevno.hr potvrdio da je gađan jajem: “Da, jedan provokator. Ali ne možeš imati masu fanova i nijednog hejtera.”

@kaj1nic

#fyp #viral #pernar #vrbovec @Ivan Pernar



♬ original sound – Kaj!nic

Nije prvi put
Podsjetimo, Pernar od početka školske godine pohodi zagrebačke škole gdje učenicima iznosi svoje stavove. Ovo nije prvi put da su jaja poletjela u njegovom smjeru, budući su ga i učenici gimnazije u Križanićevoj također gađali ovom namirnicom.

Pernarovi obilasci škola sporni su mnogima pa je reagirala Pravobraniteljica za djecu, ali i policija.

Tako je Policijska uprava zagrebačka zaprimila reakciju Pravobraniteljice za djecu koja je bila potaknuta određenim brojem reagiranja roditelja, vezano uz ponašanje javne osobe u blizini odgojno-obrazovne ustanove.

Zagrebačka VI. policijska postaja uputila je većini srednjih škola na njihovom području (Novi Zagreb) dopis u kojemu mole ravnatelje da obavijeste policiju ako imaju saznanja da pred njihovu školu dolazi bivši saborski zastupnik Ivan Pernar.

 

Komentari