VIDEO Pernar: Imamo situaciju da državnog odvjetnika biraju politička stranka i predsjednik stranke koji su optuženi za koruptivna djela

Tomislav Kristo / CROPIX

Saborski zastupnik Ivan Pernar komentirao je za Otvoreno kandidatkinju za Glavnu državnu odvjetnicu Zlatu Hrvoj-Šipek.

“Činjenica je da je državna odvjetnica koju HDZ predlaže vrlo dvojbena jer ju bira HDZ, stranka kojoj se sudi za korupciju i Bandićeva lista kojemu se također sudi za korupciju. Imamo situaciju da državnog odvjetnika biraju politička stranka i predsjednik političke stranke koji su optuženi za koruptivna djela. Hrvoj Šipek tvrdi da je neovisna, ali čim ona ima usku podršku samo te grupe ljudi, dovodi se sve u pitanje”, rekao nam je Pernar.

Na upit novinara je li i ona možda u masonskoj loži, odgovara: “Kad sam govorio o ulozi masonskih društava, ljudi su mi se smijali, govorili da sam teoretičar zavjere i da lupetam gluposti. Međutim pad državnog odvjetnika Dražena Jelenića pokazuje da masoni postoje, da su stvarna organizacija, da imaju stvarne čenove koje se nalaze na utjecajnim mjestima. To je zapravo sukus onoga što sam ja cijelo vrijeme govorio. Za Hrvoj-Šipek ne znam je li u masonskoj loži”, rekao je Pernar za Otvoreno.

 



Komentari