VIDEO Pernar pokušao upasti na presicu Tomaševića: ‘Senf je opet došao s limuzinom. Situacija nije dobra’

Foto: Zeljko Puhovski/cropix

Bivši saborski zastupnik Ivan Pernar pojavio se na još jednom konferenciji za medije zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića, ali i ovoga puta redari su spriječili njegov ulazak u kazalište “Gavella”.

“Želio sam ‘Senfa’ pitati zašto se tramvaji i autobusi stalno kvare ako se redovno servisiraju. Ako se ne servisiraju redovno, tko je za to odgovoran? Zanima nas i koja je svrha voznog reda ako tramvaji i autobusi po njemu ne voze? Preskaču se linije i tako dalje. Problem je sve akutniji i građani kasne u školu i na posao te se smrzavaju na stanicama”, rekao je Pernar na početku svog videa na Tik Toku.

@ipernar

♬ original sound – Ivan Pernar



‘Situacija nije dobra’
Dodao je kako je gradonačelniku nemoguće postaviti ta pitanja jer prostor u kojem održava konferenciju za medije osiguravaju redari koji ga ne puštaju unutra. Jednog je čak i snimio dok mu se smješka u kameru, prenosi Direktno.hr

“Oni su najmanje krivi za cijelu priču. Najviše su krivi građani koji još uvijek podržavaju tog čovjeka koji je ‘zasjeo na kormilo grada’ i koji se okolo vozika u limuzini okružen redarima. Prosječni Zagrepčani trpe smrad smeća koje se neredovito odvozi. Vidite i da je javni prijevoz u rasulu i groblja se ne uređuju. Na Zrinjevcu se ne kosi trava i tako dalje. Jednostavno, situacija nije dobra”, zaključio je Pernar.

Detalj oko vožnje limuzinom je zanimljiv s obzirom na Tomaševićevu aktivističku povijest, ali i činjenicu da se prije nego je zasjeo u gradonačelničku fotelju volio hvaliti kako se Zagrebom vozi u biciklu.

More komentara
U komentarima su mu se javili građani koji ga podržavaju te se slažu s činjenicama koje je iznio u svom videu.

“Bravo, Ivane”, napisala je jedna korisnica.

Drugi su ga također hvalili, a neki su mu pisali i da je dosadan s uhođenjem Tomaševića po gradu.

“Svaka čast onima koji su mislili da netko tko drma ograde i lupa loncima ima spo

Komentari