VIDEO SDP-ovac tvrdi da Bandić pokušava sabotirati oporbu na sjednici Gradske skupštine

Facebook

Matej Mišić, zastupnik u Gradskoj skupštini grada Zagreba iz redova SDP-a na društvenim je mrežama pokazao kako se održava sjednica Skupštine i dao do znanja gradonačelniku Milanu Bandiću kako neće uspjeti, kako tvrdi, ušutkati oporbu. Također je objavio snimku vozila Čistoće i insinuirao da time gradonačelnik pokušava sabotirati tijek skupštine.

 

“365 sabotaža ili kako je ‘gazda’ pokušao ušutkati oporbu, 2. dio”, dopisao je uz video.

“Virtualna sjednica Gradske skupštine na Markovom trgu. HDZ i Milan Bandić (neuspješno) su pokušali ušutkati oporbu. Posjetio nas je i premijer Plenković u trenutku dok sam postavljao pitanje gradonačelniku. Neuspješno nam je htio pokazati svoj autoritet, ali odgovore za svoje nečinjenje u 45 dana nakon potresa nije dao”, napisao je Mišić na Facebooku.



Tolušić: Neka pošalju još kamiona

Predsjednik Kluba zastupnika lijevog bloka Tomislav Tomašević poručio je Bandiću da tim potezom neće uštukati oporbu. “Neka pošalju još kamiona”, rekao je.

Tomašević je ustvrdio da čišćenje Markova trga oko podneva nije uobičajeno, a i sam radnik “Čistoće” je to priznao.

Bandić je ranije tijekom aktualnog sata zastupnici GLAS-a Anki Mrak Taritaš kazao da će dezinficirati Markov trg nakon njihovog performansa.

 

Zastupnik SDP-a Rajko Ostojić smatra da je takva Bandićeva manipulacija nedopustiva

“Ovo je sramota. Bandić je poslao je poruku da se dezinficira Markov trg, umjesto da pogleda ulice Zagreba, šute i cigle na svakom mjestu. Ovo je lice i naličje HDZ-a i Bandića”, poručio je Ostojić.

Komentirao je i istup premijera Andreja Plenkovića, kazavši da se oporbenim zastupnicima prolazeći Markovim trgom jutros “s visoka obratio i docirao im”.

“Plenković je došao k nama, to je znak panike, straha, nesigurnosti, Nije razgovarao, docirao je, gledao je s visoka, to je bilo skoro pa seksistički”, kazao je Ostojić dodavši da je takvo ponašanje prevršilo svaku mjeru.

Komentari