Vidović Krišto: Nogometaši predstavljaju poštenu Hrvatsku koju terorizira izdajnička vladajuća kasta

Damjan Tadić/Cropix

Karolina Vidović Krišto (Odlučnost i pravednost) naglasila je da nogometaši predstavljaju “poštenu, uspješnu i požrtvovnu Hrvatsku” koju po njezinim riječima desetljećima “terorizira nemoralna, nesposobna, privilegirana i u dobrom dijelu izdajnička vladajuća kasta”.

“Što bi se dogodilo kad bi naši nogomet uzimali provizije te umjesto na protivnički pucali po golu Hrvatske. Upravo to čine vladajuće strukture“, ustvrdila je Vidović Krišto.

Zastupnik Kluba Fokusa i Reformista Damir Bajs istaknuo je da bi građani željeli da Hrvatska, osim u nogometu, bude druga u Europi i po povlačenju sredstava iz fondova Europske unije, što trenutno nije slučaj.

“Rekonstrukcija drugog kolosijeka pruge Dugo selo-Križevci ugovoreno je preko 200 milijuna eura, a činjenica je da ćemo na tom primjeru izgubiti oko 40 milijuna eura koje ćemo nadoknaditi iz nacionalnih sredstava”, kazao je.



Katarina Peović (Klub HSS-a i RF-a) naglasila je da trebamo izaći na ulice zbog nogometaša, ali i zbog radnice iz Kauflanda koji je prošlog tjedna izgubila život prazneći kontejner s papirom.

“Sasvim je jasno da je bila umorna i da je opravdano postaviti pitanje koliko je radila dan prije, koliko je radila tjedan prije”, rekla je Peović.

Komentari