Vidović Krišto optužila Šeksa za prijetnje, on ljutito reagirao

Foto: Cropix

Karolina Vidović Krišto podnijela je kaznenu prijavu protiv Vladimira Šeksa, bivšeg predsjednika Hrvatskog Sabora i savjetnika premijera Andreja Plenkovića, jer joj je, kako tvrdi, u jednom restoranu unoseći se u lice vrijeđao i prijetio.

– Kako jedan takav nasilnik može biti savjetnik predsjednika jedne europske demokratske države? To je pitanje koje se moramo postaviti. U svakoj normalnoj, uređenoj državi on bi već bio uhićen. Ovo je poslano i na DORH i na policiju. To su vrlo ozbiljne prijetnje od osobe koja ima ogromnu društvenu moć, rekla je Vidović Krišto.

Vladimir Šeks odbacio je optužbe. Telefonom nam je poručio da Karolina Vidović Krišto – laže. Kaže da joj ni na jedan način nije prijetio.

Potvrdio je da su se sreli u restoranu, nakon čega joj je prišao i prigovorio zbog kaznene prijave koju je podnijela protiv njega i bivšeg glavnog državnog odvjetnika Mladena Bajića.



– Tada sam joj rekao. Slušaj, Karolina, zašto podnosiš te lažne krivične prijave? Šalješ ih na stotine adresa. Ja sam već mnoge koji su takve lažne prijave podnosili ušutkao. I to je sve, tada sam otišao. Radi se o jednoj konstrukciji punoj izmišljotina gdje se jedan potpuno banalni susret i nekoliko izgovorenih riječi nastoji iskoristiti u političke svrhe, uoči predizborne kampanje ona sebe želi dignuti kao neku borkinju za ljudska prava, rekao je Šeks.

Komentari