Vlada demantirala Pupovca: Milas nije ni trebao ići na Dunav položiti vijenac

Foto: Milo Ostović

Delegacija SNV-a danas u Vukovaru odaje počast žrtvama rata

Delegacija je položila vijenac za stradale Vukovarce i Vukovarčanke srpske nacionalnosti u Dunav te će položiti vijenac na Ovčari, mjestu torture i zločina nad braniteljima i civilima, deportiranima iz vukovarske bolnice.

Zbog najave da će državni tajnik sudjelovati u polaganju vijenca u Dunav, uslijedila je žestoka reakcija vukovarskog gradonačelnika Ivana Penave.

No, prema navodima glasnogovornika Vlade Marka Milića, nije bilo predviđeno da Milas sudjeluje u polaganju vijenca u Dunav, piše N1.



“Slijedom pogrešne informacije koja se pojavila u javnom prostoru, napominjemo da nije bilo predviđeno da državni tajnik Zvonko Milas danas položi vijenac u Dunav zajedno s delegacijom SNV-a, već je trebao ići s njihovom delegacijom položiti vijenac na Ovčaru.

No budući da se državni tajnik Milas u međuvremenu razbolio, nažalost neće moći sudjelovati u današnjem programu kako je bilo predviđeno i u kojemu je trebao zajedno s potpredsjednikom Vlade Borisom Miloševićem odati počast žrtvama Ovčare”, javio je Milić.

Komentari