Vozačica koja je s vozilom uletjela u prepuni kafić bila je pod utjecajem alkohola

Vozačica koja je s osobnim automobilom u noći sa subote na nedjelju uletjela u prepuni ugostiteljski objekt, pri čemu je jedna osoba smrtno stradala dok ih je četvero ozlijeđeno, bila je pod utjecajem alkohola od 1,37 promila, izvijestila je u jutros istarska policija.

Nesreća se dogodila u subotu oko 23.45 sati, u Ulici Zelenice u Labinu.

28-godišnjakinja je pod utjecajem alkohola od 1.37 promila upravljala automobilom VW Polo pulskih oznaka kolnikom Ulice Zelenice, a dolaskom do raskrižja s Ulicom Matije Vlačića, zbog neprilagođene je brzine udarila u desni nogostup te je prešla preko obje prometne trake, popela se na nogostup s lijeve strane i prednjim dijelom vozila probila metalnu konstrukciju terase ugostiteljskog objekta “Rock Caffe” udarivši u skupinu posjetitelja.

Zbog zadobivenih ozljeda, liječnička pomoć pružena je trojici muškarca i dvjema ženama. Nešto iza 1 sat policija je zaprimila obavijest hitne medicinske pomoći da je zbog zadobivenih ozljeda preminuo 34-godišnji muškarac. Njegovo tijelo prevezeno na po nalogu nadležnog državnog odvjetnika na Odjel patologije Opće bolnice Pula radi obdukcije.



U riječkoj bolnici utvrđeno je kako su 32-godišnjakinja i 31-godišnjak teže ozlijeđeni, dok je u pulskoj bolnici liječnička pomoć pružena 27-godišnjakinji i 29-godišnjaku koji su lakše ozlijeđeni.

Zbog sumnje da je počinila kazneno djelo izazivanje prometne nesreće, policija je uhitila 28-godišnju vozačicu te se nad njom provodi kriminalističko istraživanje.

Komentari