Vučemilović: Svima je poznato da ionako svi pa i aktualni župan Anušić plešu kako Milorad Pupovac svira

Saborska zastupnica i kandidatkinja za županicu Osječko-baranjske županije Vesna Vučemilović u utorak je ponovila kako izjave HDZ-ovih čelnuka u Slavoniji prije ozbora nemaju veze s njihovim djelovanjem.

“Jučerašnji igrokaz aktualnog župana Anušića i njegovog stranačkog šefa Plenkovića još jednom je potvrdio ono što svi znamo. Izjave HDZ-ovih čelnika u Slavoniji prije izbora nemaju veze sa njihovim djelovanjem”, napisala je na društvenim mrežama.

Naglasila je kako se aktualni župan Anušić čudom čudi, a HDZ je u koaliciji sa SDSS-om u Jagodnjaku te kako se na Županijskoj listi HDZ-a za Osječko-baranjsku županijsku skupštinu je Borivoj Eklemović iz Dalja kojeg je osobno učlanio Ivan Anušić.

“Čemu ta nemušta predizborna gluma? Svima je poznato da ionako svi pa i aktualni župan Anušić plešu kako Milorad Pupovac svira. SDSS je pouzdani partner i u Osječko-baranjskoj županiji. Sve ostale izjave su prigodnog predizbornog karaktera i ovaj put vam neće proći”, napisala je Vesna Vučemilović na Facebooku.



Komentari