Vučić: Ne sjedim na dva stolca, samo na jednom – srpskom! Nemojte ga drmati

Foto: Facebook

Nakon razgovora s Viktorom Orbanom u Budimpešti, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić istaknuo je da ne sjedi na dva stolca, već je vjeran samo srpskim interesima i sjedi samo na jednom stolcu – onom koji predstavlja Srbiju.

Komentirajući članak “Timesa” u kojem ga sugovornici britanskog lista nazivaju “balkanskim Al Caponeom”, predsjednik Srbije je rekao da je to primjer kampanje protiv nekoga, prenosi Klix.

“Došao je kraj Vučićevom sjedenju na dva stolca, sve ih je obmanjivao, ali sada je kraj, a ja nikoga ne obmanjujem nijedne sekunde, a ne sve vrijeme. Svima kažem jedno te isto, mi imamo svoj srpski stolac i ponosan sam na srpski stolac. Baš me briga za vaše stolce, imajte dvije pet deset ne zanima mi hoćemo svoj stolac nemojte drmati naš”, rekao je Vučić.

Nakon toga, Vučić je spomenuo susjedne zemlje Srbije, napominjući da se u nekim državama ambasadorima traži mišljenje o svemu, iako nije precizirao na koje države se točno odnosi.



“Bi li bio dobar kad bi bio nečiji sluga i ispunjavao nečije želje i naloge? Moja politika je nezavisna Srbija, da na EU putu, ali da brinemo o svojoj budućnosti, svojoj djeci, a ne da nam neko drugi određuje na dnevnom nivou što nam je politika. Pogledajte neke zemlje u okruženju, pa njima netko određuje tko će kuhati kavu u njihovim vladama, i to ih zovu ambasadori nekih zemalja koji kod nas ne smiju ni pitati nešto. Tamo se pitaju za život i smrt u Srbiji. Ništa, nađite takve lutke koje ćete držati na povodcu”, istakao je srpski predsjednik.

Podsjetimo, Predsjednik Srbije boravio je u dvodnevnoj posjeti Mađarskoj, gdje se susreo s mađarskim premijerom Viktorom Orbanom, ali i predsjednikom Turske Recepom Tayyipom Erdoganom.

Komentari